Referenser

Här kan du läsa och lämna omdöme. Det går bra att vara anonym.

Gjort underverk!

"Jag vill bara ösa beröm och tacksamhet över dig för det underverk du gjort med Jeppes verk. 'Han' har inte uppfört sig så exemplariskt under alla år vi har varit under samma tak. Slår nu sina slag med stor precision och värdighet och är på minuten korrekt.

Från hela mitt hjärta - stort, STORT tack!!"

Birgitta

Seriös och professionell

"Med mycket kunnande reparerade Hoflins urmakeri mitt fickur till min fulla belåtenhet. Ansvarskänslan inför att resultatet skall vara perfekt går inte att ta miste på."

Jan Olof

Kunnig, Skicklig och Trevlig Urmakare

"Jag kom till Hoflins efter att tre andra urmakare misslyckades med mitt väggur. Lena Hoflin är mycket kunnig och skicklig. Hon berättade allt om mitt ur när hon inspekterade det när vi kom. Hon talade tydligt om vad som måste göras och hur mycket det kunde kosta. Hon gav även utförlig information om hur uret skulle behandlas i fortsättning. Nu är uret monterat på väggen och tickar och klingar igen."

Carol


Mycket skicklig urmakare

"Hitta efter mycket letande en otroligt skicklig och trevligt urmakare på Värmdö. Jag kan varmt rekommendera Lena Hoflin. Mycket bra service och trevligt bemötande mot mig som inget kan om klockor. Hit lämnar jag släktklenoden med varm hand. "

Roine

Stor yrkesskicklighet

"Hoflins Urmakeri visar en mycket stor yrkesskicklighet och förklarar klockornas mysterier för oss kunden på ett föredömligt sätt. "

Monica

Professional antique clock repairer

"I Have a Swedish grandfathers/floor clock from 1750's which needed various repairs and complete cleaning. HOFLINS URMAKERI did a fantastic job to fix it and the clock is now working perfect again and is ticking away very nicely in its "home" in Scotland. "

Martin

Skicklig fackman!

"Har ett antal 'franska reseur' som jag har samlat på under många år. Efter att flyttat hem från utlandet har jag inte förut träffat på så yrkeskunnig urmakare som Lena Hoflin."

Rolf


Recension hämtad från Facebook

"Helt suveränt resultat. Lämnade in ett savonetteur som blev som nytt samt ett bordsur. Kunde inte bli mer nöjd
Tack Lena! "

Magnus

Mycket professionellt urmakeri

"Har renoverat franskt bordsur 1700/1800-tal och Union-Stjärnsunds väggur 1940/50-tal på föredömligt, noggrant vis. Även lämnat skriftlig dokumentation och konkreta råd om skötsel, som ingen annan urmakare gjort. Överträffar med bred marginal vad flera av de mest välrenommerade urmakare i Stockholm presterat."

Bengt

Rekommenderas!

"Här har vi en urmakare som är seriös och mycket kunnig, både vad gäller själva uren och om historiken kring klockan. Spännande att höra henne berätta! Hon klarar ju dessutom att laga fodralet. Imponerande. "

Agneta

Professionellt urmakeri

"Väldigt nöjd med både service och resultat av reparation av tre st ur, 17- och 1800-tal. Rekommenderar med glädje denna kunniga och trevliga urmakare."

Ann

Super service!!

"Ett toppen trevligt bemötande och stort kunnande med kanon service. Dessutom gick det fort. Enkel och tydlig vägbeskrivning."

Carina

Nöjd

"Tack för ett bra arbete och att du höll det lovade priset. Jag är jättenöjd."

Jörgen

Kunnig, Skicklig och Trevlig urmakare

"Efter att jag anlitat Lena Hoflin att totalrenovera min farfars fickur i silver, som följt honom hela livet, även genom ett världskrig i främsta linjen, så det fanns mycket att göra med klockan. Efter att jag mailade över lite info och bilder om klockan kunde Lena göra en första bedömning av klockan att det kunde repareras/återställas. Skickade klockan med posten, fick löpande info under reparationen. Klockan kom tillbaka med posten och var så fin och hel igen. Jag är så nöjd med allt, värt varenda krona. Kommer aldrig anlita någon annan urmakare. Tack. "

Jarmo

Skicklig, pietetsfull restauration

"Hoflins urmakeri renoverade mitt Becker-väggur från 1880-talet. Urverket var helt igenbeckat efter 130 års gång utan rengöring, lagren var mycket slitna, en ursprunglig snidad träörn på krönet försvunnen. Jag fick tillbaka uret med ett urverk i nyskick, med lagren utbytta, med ny klang i slagen, träörnen tronar nu åter på krönet, nötta partier är återinfärgade, och mässingen skiner som den gjorde på 1800-talet. Ett gott hantverk."

Urban